Δελτίο Τύπου Φεβρουαρίου

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Με μεγάλη συμμετοχή Μελών μας πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας στις 02/02/19 & ώρα 21:00 στο «ΓΕΥΣΙΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στην οποία παρευρέθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι οι κάτωθι:

Με μεγάλη συμμετοχή Μελών μας πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας στις 02/02/19 & ώρα 21:00 στο «ΓΕΥΣΙΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στην οποία παρευρέθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι οι κάτωθι:

  • ο κ. Βουτσινάς Ι. – Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς,
  • ο κ. Μιχάλαρος Α. – Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς με τον κ. Φανουργάκη Δ. – Αντιπρόεδρο Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς – Υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων,
  • ο κ. Πολιτάκης Π. – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορρων Νομών & Νήσων Αιγαίου και Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ελευθέρων Επαγγελματιών του ΕΦΚΑ,
  • ο κ. Βέργος Δ. – Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων,
  • ο κ. Χύτος Μ. επί των Δημοσίων Σχέσεων της ίδιας Ομοσπονδίας, ως Εκπρόσωποι του Προέδρου της Ομοσπονδίας, κ. Τσάκου Ι.

Προσκεκλημένη ήταν και η Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας, κ. Σκιαθίτη Ι. Επίσης στις προσκλήσεις που προσφέρθηκαν στον Έντυπο & Ηλεκτρονικό Τύπο Σαλαμίνας παρευρέθησαν 3 Εκπρόσωποι, η κ. Χιώτη Κ., ο κ. Γαβρίλης Ι. και ο κ. Γιαννόπουλος Ν. Τυχεροί των 2 νομισμάτων της Βασιλόπιτας ήταν τα Μέλη μας, η κ. Κουτούκα Π. και ο κ. Κριτσίκης Γ. Τέλος παρουσιάστηκε το νέο site του Συλλόγου μας www.essalaminas.gr το οποίο δημιουργήθηκε από τον φοιτητή κ. Μεγακλή Ι.

2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Διεθνής Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας από την Alter Bike Tours σε συνεργασία με το δήμο μας, στα Κανάκια Σαλαμίνας από τις 07 – 17/02/19. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τη χορηγία Μελών μας προσφέρθηκαν τα μπλουζάκια της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι χορηγούς μας: ACS ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» και ένα μέρος των χρημάτων δόθηκαν από τον ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητοί Συνάδελφοι σας υπενθυμίζουμε ότι, όσοι από εσάς δεν μας έχετε στείλει ακόμη την κάρτα και 2 φωτογραφίες της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή στο email του Συλλόγου μας: e-b-s-s_@hotmail.com θα πρέπει σύντομα να μας τα στείλετε προκειμένου να ενταχθούν στο νέο site του Συλλόγου μας έτσι ώστε να διαφημίζεται μέσα από την συγκεκριμένη σελίδα η επιχείρησή σας.

4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι, όσοι ενδιαφέρεστε για τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ καθώς και για τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας ώστε να διοργανώσουμε τη διεξαγωγή τους (τηλέφωνα επικοινωνίας 210-4658622).

5. ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα Μέλη τους, που είναι τα εξής:

  • Παπαδόπουλος Νικόλαος (Μεζεδοπωλείο «ΜΠΟΥΚΟΥΡΙΜΙΖΑ», Λ. Καραμανλή & Κοραή 2, τηλ. 215-5003815)
  • Μπαλωνά Φωτεινή (Κουρείο «ΑΡΡΕΝ», Ζωοδόχου Πηγής 3, τηλ. 213-0441741)
  • Ζαβόλας Κωνσταντίνος (Εμπορία & ενοικίαση αυτ/των «Ζ CARS», Λ. Αιαντείου 216, τηλ. 210-4640082)
  • Ι. – Π. Γκολφινόπουλος Ο.Ε. (Χωματουργικά & υλικά οικοδομών, Λ. Φανερωμένης – Καμινάκια, τηλ. 210-4652006).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΟΡΣΙΑ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *