Δελτίο Τύπου – Ιούνιος 2021

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σύμφωνα με το άρθρο 72 «Παράταση της Θητείας των Διοικητικών Οργάνων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Εργαζομένων, Συνταξιούχων και Εργοδοτών» η θητεία των Διοικητικών Οργάνων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του άρθρου 9 του Ν. 1264/1982 (Α΄79) των Συνταξιοδοτικών Οργανώσεων και των Εργοδοτικών Οργανώσεων, παρατείνεται έως την 31η Οκτωβρίου 2021.

2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας με τη Βουλευτή του Μέρα25, κ. Μπακαδήμα Φωτεινή παρουσία της Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Συζητήθηκαν πολλά θέματα τα οποία αφορούν τους επαγγελματίες αλλά και το νησί μας.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δημιουργήθηκε στο Δήμο Σαλαμίνας «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» (Διεύθυνση: Αγίου Πέτρου 15 – Αμπελάκια Σαλαμίνας, Τηλέφωνο: 210-4672665, Εmail: women@salamina.gov.gr, Ώρες λειτουργίας: 07:30 – 15:30, Δευτέρα – Παρασκευή) στο οποίο θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής και εργασιακής στήριξης καθώς και νομικής συμβουλευτικής. Παράλληλα προς ενημέρωση των επιχειρήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μέσω ΟΑΕΔ το οποίο αφορά γυναίκες οι οποίες έχουν ενταχθεί σε αυτά τα κέντρα.

4) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2021» Σύμφωνα με τα ισχύοντα οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 και λήγουν την ΤΡΙΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021. Την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν (προαιρετικά) ΩΡΑ 11:00 – 18:00 βάσει νόμου. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας είναι κατά των ανοιχτών καταστημάτων τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

5) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για 3η συνεχή χρονιά κατά τους επικίνδυνους θερινούς μήνες πρόκλησης πυρκαγιάς, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα ενισχύσει με καύσιμα το αυτοκίνητο της ΔΑΚ προκειμένου να εντείνουν τις προσπάθειες περιπολιών και φύλαξης των δασών μας.

6) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην παραλία Σαλαμίνας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, κ. Ελευσινιώτη Δημητρίου, της Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, κ. Ραπαντζίκου Ορσίας και των καταστηματαρχών της παραλιακής ζώνης. Ανακοινώθηκε η μείωση των τελών των τραπεζοκαθισμάτων και αφαιρέθηκαν οι μήνες που ήταν κλειστά. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την πανδημία και η έναρξη πεζοδρόμησης. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, κ. Ελευσινιώτη Δημήτριο που ανταποκρίθηκε και μείωσε τα τέλη που πληρώνουν οι επιχειρήσεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας.

7) ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

  • Βουγιούκα Κυπαρισσία (γραφικές τέχνες «ART BAZE», Αλαμάνας 40, τηλ.2104677652). Δημητριάδη Αθηνά ( καφέ- ουζερί – ψαροταβέρνα «Ο ΚΑΚΙΑΣ», Ακτή Καραϊσκάκη 38, τηλ.2104655821).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Ορσία Ραπαντζίκου

Ο Γ. Γραμματέας

Μπουραντάς Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *