Οι Συμμετοχές στο φεστιβάλ γαστρονομίας

Συμμετοχή στο φεστιβάλ γαστρονομίας με θέμα ” Θάλασσα” από το εστιατόριο Μαϊστράλι στο Μπλε Λιμάνι, ο Αλέξανδρος έφτιαξε φωλιές ζυμαρικών με γέμιση θαλασσινών και τυρί ροκφόρ. Από την Ηλιακτή ο Μπάμπης έφτιαξε καλαμάρια γεμιστά με ρύζι εμπλουτισμένο με λαχανικά και μυρωδικά. Υπήρχαν κι άλλες συμμετοχές από το εστιατόριο Κοντορόκος, το ουζερί Κάκιας, τον Νίκο Μεταλίκη …..αλλά η βροχή μας τα χάλασε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *