Δελτίο Τύπου – Ιανουάριος 2022

1) ΕΥΧΕΣ: Το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2022 ευχόμαστε να είναι μια χρονιά…Ειρήνης, Αλήθειας, Αγάπης, Ελπίδας, Ενότητας, Συλλογικότητας, Αλληλεγγύης, Επαγγελματικής Προόδου & Ευημερίας!!!
Με αισιοδοξία και θετική σκέψη θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις δυσκολίες!!!
Εγκάρδιες Ευχές για μια Δημιουργική Νέα Χρονιά με Υγεία & περισσότερα Χαμόγελα!!!
Από τον Πρόεδρο & τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας.

2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε κατόπιν προτάσεως της Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 19/12/21 επί της Λεωφόρου Φανερωμένης με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και ξωτικά όπου μοίρασαν ευχές, χαμόγελα και γλυκά στους μικρούς μας φίλους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας για να δώσει μια νότα εορταστική στο νησί μας αλλά και για την στήριξη των επιχειρήσεων.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε ακόμη μια εορταστική εκδήλωση σε συνεργασία μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας & του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας στις 24/12/21 στον κεντρικό εμπορικό δρόμο του νησιού επί της Λεωφόρου Φανερωμένης με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του παρέα με τους μικρούς μας φίλους. Επίσης ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας συμμετείχε στο έργο του Δήμου Σαλαμίνας για τον στολισμό της Λεωφόρου Φανερωμένης (φωτισμός) μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Σαλαμίνας, κ. Διολέτη Παντελή.

4) ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού μας παλαιότερες και νεότερες για τη συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να μεταφερθούμε όλοι μαζί στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητά μας μέλη σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως ανακοινώσαμε στη σελίδα του Συλλόγου μας στις 07/01/22 έχουν ξεκινήσει οι “ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022” από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 και θα λήξουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 σύμφωνα με το νόμο 4177/2013. Τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να να είναι ανοιχτά την 1η ΚΥΡΙΑΚΗ της εκπτωτικήςπεριόδου (προαιρετικά), ήτοι την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 & ΩΡΑ 11:00 – 18:00. Με την βεβαιότητα συνέχισης της αυστηρής τήρησης όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ασφαλείας και των υγειονομικών κανόνων, σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!

6) ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

  • Λαμπρινού Σταυρούλα (είδη δώρων, Σόλωνος & Σικελιανού 13, τηλ.211-2160206).
  • Ταταράκη Εργίνα (παιδικό κομμωτήριο, Γ.Λουκά & Σόλωνος 14, τηλ.210-4654750).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

O Πρόεδρος
Σπετσιωτάκης Κωνσταντίνος

Ο Γ. Γραμματέας
Βoϊδήλας Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *