Δελτίο Τύπου – Φεβρουάριος 2022

1) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 18/01/22 ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας καλέστηκε σε συνάντηση από την τοπική Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας στην οποία παρευρέθηκαν ο Γραμματέας κόμματος, κ. Μαρινάκης Παύλος και ο Γραμματέας οργανωτικού, κ. Κονταβάκης Στυλιανός, όπως και άλλοι φορείς για να συζητηθούν προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, κ. Σπετσιωτάκης Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στα εξής προβλήματα :

  • Στην μεγάλη αύξηση των λογαριασμών στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
  • Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας όπως, κατεστραμμένα οχήματα και υποστελέχωση του τμήματος με αποτέλεσμα να παρατηρούμε αύξηση της παραβατικότητας. Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί και με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη αλλά και με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλο Γεώργιο.
  • Στην αύξηση των εισιτηρίων των ferry – boat Σαλαμίνας αλλά και στην πρόταση κάρτας των μόνιμων κατοίκων.
  • Τέλος στον εσφαλμένο νόμο, κατά τη γνώμη μας, ο οποίος αφορά τις επιχειρήσεις της μαζικής εστίασης όπου επιτρέπει τον ανεμβολίαστο υπάλληλο και όχι τον ανεμβολίαστο πελάτη κατόπιν τεστ και των δύο.

2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα υλοποιήσει δράσεις εξωστρέφειας που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την προσέλευση τουριστικού κοινού στο νησί μας όπως και άλλες εκδηλώσεις οι οποίες θα έχουν στόχο τη ζωντάνια του πιο εμπορικού δρόμου της Σαλαμίνας την Λεωφόρο Φανερωμένης αλλά και την τόνωση της αγοράς.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγαπητά μας μέλη σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως ανακοινώσαμε στη σελίδα του Συλλόγου μας στις 07/01/22 έχουν ξεκινήσει οι «ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022» από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 και θα λήξουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 σύμφωνα με το νόμο 4177/2013. Με την βεβαιότητα συνέχισης της αυστηρής τήρησης όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ασφαλείας και των υγειονομικών κανόνων, σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!

4) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγαπητά μέλη, ο Σύλλογός μας σας υπενθυμίζει ότι, όσοι από εσάς δεν μας έχετε στείλει ακόμη την κάρτα και δύο φωτογραφίες της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή στο email του Συλλόγου μας: e-b-s-s_@hotmail.com θα πρέπει σύντομα να μας τα στείλετε προκειμένου να ενταχθούν στο site του Συλλόγου έτσι ώστε να διαφημίζεται η επιχείρησή σας μέσα από την ιστοσελίδα μας.
ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

O Πρόεδρος
Σπετσιωτάκης Κωνσταντίνος

Ο Γ. Γραμματέας
Βoϊδήλας Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *