Δελτίο τύπου – Νοέμβριος 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την <<Λευκή Νύχτα>> για 2η φορά στη Σαλαμίνα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα καταστήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας. Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζεται ότι με τη συνεργασία σας συμβάλλεται στο πολύτιμο έργο και την προσπάθεια του συλλόγου μας για την υλοποίηση των δράσεων μας στη Σαλαμίνα.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Σαλαμίνας και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού δημιούργησε για πρώτη φορά νέο τουριστικό φυλλάδιο για την εκπροσώπηση και την  προβολή του νησιού μας σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα συμμετέχει με δύο εκπροσώπους μας στη 37η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας έκανε για πρώτη φορά στα γραφεία μας  συνέντευξη τύπου των διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας Greek MTB Series Alter bike tours. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι οι αγώνες της ορεινής ποδηλασίας θα συνεχίσουν να σηματοδοτούν τη Σαλαμίνα ως σημείο παγκόσμιας αναφοράς.

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

  • Γκλεγκλές Κωνσταντίνος (Κέντρο Ευεξίας <<The Fitness Box>>, Λ. Φανερωμένης 83, τηλ. 21 0467 0271).
  • Μπατιάνη Παναγιώτα ( Γενικό εμπόριο <<Γιώτα Ένα Ευρώ>>, Αγίας Κυριακής & Ζωοδόχου πηγής, τηλ. 6949456340)

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *