37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού“PHILOXENIA 2022”

Στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού“PHILOXENIA 2022”, έκθεση ορόσημο και για τον εσωτερικό τουρισμό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, έδωσε το δυναμικό παρόν η Περιφέρεια Αττικής. Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας φιλοξενήθηκε με εκπροσώπους του, τον κο. Σταύρο Τούτση και κο. Χαράλαμπο Χρυσοβέργη ως συνεκθέτες μαζί  με το Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, κο. Αναστάσιο Φιακά, εκπρόσωπο του Δήμου Πόρου.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Τουρισμό της Π.Α., κος Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Π.Α., κα. Αθηνά Κολυβά και από το Τμήμα Τουριστικής Προβολής, η Προϊσταμένη, κα. Μαρία Παντελούς και ο κος Αθανάσιος Θανάσου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν: η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), κα Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο Βουλευτής, κος Δημήτρης Κούβελας, και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας (Μ.Ε.) Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Θεσσαλονίκης, κα Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου.

Για το τουριστικό έντυπο που συμμετείχαμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σαλαμίνας και τον Δήμαρχο κο Γιώργο Παναγόπουλο, που επωμίστηκε όλο το κόστος του φυλλαδίου.

Τελος, να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία και την στήριξη του, τον Κο Αμουριανό Γιάννη που μας παραχωρεί το φωτογραφικό υλικό του αφιλόκερδός, όπως και σε όλα τα τουριστικά έντυπα που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος μας έως τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *