Δελτίο τύπου – Ιούλιος 2023

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας πραγματοποίησε στα γραφεία του την Πέμπτη 6/7/2023 την ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Συζητήθηκαν πολλά θέματα τα οποία αφορούν τους επαγγελματίες αλλά και το νησί μας.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2023″ , Αγαπητές & Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σύμφωνα με το νόμο 4177/2013, Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2023 για τα καταστήματα και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κατόπιν ενημέρωσης από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Φυτούση Άγγελο για να βοηθήσουμε έναν νέο συνάνθρωπο μας από τη Σαλαμίνα που μας έχει ανάγκη για την αποκατάσταση του μετά από τροχαίο ατύχημα, αποφασίστηκε να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτή με τη βοήθεια του μέλους μας κ. Τσιλιβίγκου Αντώνη αφιλοκερδώς να φτιαχτούν κουμπαράδες και να τοποθετηθούν σε όσες επιχειρήσεις  (μέλη μας) επιθυμούν ώστε να μαζευτούν χρήματα για την αποκατάσταση του 25χρονου Βασίλη. Η παραλαβή κουμπαρά γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ.2104658622
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας ενισχύει και φέτος όπως και κάθε χρόνο την ομάδα των <<Φίλων του Δάσους>> Σαλαμίνας με καύσιμα τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη για την ενίσχυση των περιπολιών των δασών μας.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια της συνεργασίας με τους αθλητικούς συλλόγους για την προώθηση και ανάπτυξη του νησιού μας χορήγησε το ποσό των 200€ για τους αγώνες που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Β.Σ. στο κόλπο της Σαλαμίνας το Σαββατοκύριακο 17 & 18/6/2023.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Σύλλογος μας ενίσχυσε στη δράση ενημέρωσής και πρόσληψης για τον σακχαρώδη διαβήτη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6/7/2023 στην ιχθυαγορά από τον Σύλλογο ατόμων με διαβήτη Σαλαμίνας.

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

  • ΚΟΥΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ ( Κατεψυγμένα είδη ‘’ΜΠΑΚΑΛ’’, Λ. Σαλαμίνος 276, Τηλ.2104651221).
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ( Ψητοπωλείο ‘’ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ’’, Λ. Σαλαμίνος 235, Τηλ.2104644442).

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *