Δελτίο τύπου – Νοεμβρίου 2023

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που συνεργάστηκαν μαζί μας στη προσπάθεια μας να βοηθήσουμε έναν νέο συνάνθρωπο μας από τη Σαλαμίνα για την αποκατάσταση του μετά από τροχαίο ατύχημα. Το πόσο που συγκεντρώθηκε και κατατέθηκε στον Οργανισμό Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» ανέρχεται στα 3.743,19€.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαμε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “ΑΓΓΛΙΑ WTM ” που πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Νοεμβρίου 2023 στο Λονδίνο, με εκπρόσωπο μας τον κ. Βοϊδήλα Κωνσταντίνο και  στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση “PHILOXENIA” που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10-12 Νοεμβρίου 2023 με εκπροσώπους μας τον κ. Χρυσοβέργη Χαράλαμπο και τον κ. Φυτούση Άγγελο. Και στις δύο εκθέσεις παρευρεθήκαμε ως συνεκθέτες στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) δίνοντας το “παρών” για ακόμη μια φορά στις δύο σημαντικότερες και πιο γνωστές τουριστικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο! Στις εκθέσεις προβλήθηκαν μέσω πλούσιου έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού τόσο οι μοναδικοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής όσο και η Σαλαμίνα, προωθώντας το νησί μας για επισκεψιμότητα καθόλη τη διάρκεια του έτους.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας συγκάλεσαν τρείς συναντήσεις στην αίθουσα ΜΠΟΓΡΗ του Δημαρχείου μας κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Σαλαμίνας με τους επιχειρηματίες του νησιού, όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις από εταιρείες για την προβολή και την παρουσίαση της Σαλαμίνας  αλλά και όλων των επιχειρήσεών του νησιού.

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

  • Αμπατζή Άννα (Γεωπόνος «Αμπατζή GREEN WAYS», Σαλαμίνος 41, τηλ. 2104663164).
  • Δημητράκης Ραφαήλ – Ανδριανός Γεώργιος – Δημητράκης Νικόλαος & ΣΙΑ Ο.Ε. (καφετέρια «Sparrow», Πλατεία Αγίου Μηνά & Ναυάρχου Αυγέρη, τηλ. 2104640060).
  • Καψοκόλης Σταύρος (μεσιτικό & τεχνικό γραφείο «Real Estate», Σαλαμινομάχων 40, τηλ. 6987245069).
  • Παστού Παρασκευή (service & εμπόριο Η/Υ – κινητών τηλεφώνων «Eazy Fix», Αγίας Κυριακής & Θερμοπυλών 35, τηλ. 2104654819).
  • Τσιράκος Ιωάννης – Χαράλαμπος (είδη σπιτιού «Market Home», Λ. Σαλαμίνος 80, τηλ. 2120210028).
  • Χαραλαμπίδου Βασιλική (γεύματα ταχείας εξυπηρέτησης «BAO BAM», Άγγελου Σικελιανού 19, τηλ. 2104658767).

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *