ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΑΙΤ Εxpo 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο, στη 10η  χρονιά διοργάνωσής της,  αποτελεί την Έκθεση- κλειδί  για το κλάδο της φιλοξενίας με τη συμμετοχή Εκθετών από όλους τους κλάδους του τουρισμού ( Ξενοδοχεία, καταλύματα, Τουριστικά γραφεία, Τουριστικοί προορισμοί, Yachting, Cruising, κ.α.) και εξαιρετικούς Hosted Buyers από 35 και πλέον αγορές.

Σημαντικοί Εκθέτες θα παρουσιάσουν σε Hosted Buyers και εμπορικούς επισκέπτες νέα τουριστικά προϊόντα, καινοτόμες τουριστικές υπηρεσίες, κρυμμένους προορισμούς αλλά και digital λύσεις απαραίτητες για την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα συμμετέχει ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) δίνοντας το “παρών” για πρώτη φορά σε έκθεση της Αθήνας  προβάλλοντας το νησί μας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα για να δείτε από κοντά  τους εκπροσώπους μας να προωθούν τη Σαλαμίνα ως τον πιο κοντινό τουριστικό προορισμό της Αττικής καθώς και  τη δωδεκάμηνη τουριστική επισκεψιμότητα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *