Δελτίο Τύπου – Μάιος 2021

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Ελληνική κοινωνία και όχι μόνο βιώνει ένα δύσκολο διάστημα, λόγω πανδημίας. Το επιχειρείν δέχθηκε μεγάλο πλήγμα σε πολλούς τομείς. Αυτή την περίοδο οι κλάδοι των επιχειρήσεων ο ένας μετά τον άλλον επαναλειτουργούν με τεράστιες προσπάθειες. Η επιβίωση των επιχειρήσεων απαιτεί στοχευμένη στήριξη τώρα. Η φωνή διαμαρτυρίας του Συλλόγου μας μέσω των Επιμελητηρίων και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, έφτασε στην κυβέρνηση. Είμαστε προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοιχτά καταστήματα τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις με αίσθημα ευθύνης.

2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας δεν εισέπραξε συνδρομές από τα μέλη του.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας συμμετέχει ενεργά στην επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής που ηγείται η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη για την τουριστική ανάπτυξη – προβολή της Σαλαμίνας.

4) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με το άρθρο 72 «Παράταση της Θητείας των Διοικητικών Οργάνων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Εργαζομένων, Συνταξιούχων και Εργοδοτών» η θητεία των Διοικητικών Οργάνων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του άρθρου 9 του Ν. 1264/1982 (Α΄79) των Συνταξιοδοτικών Οργανώσεων και των Εργοδοτικών Οργανώσεων, εφόσον είτε έληξε από την 11η Ιουνίου 2020 και εφεξής είτε λήγει για πρώτη φορά, είτε έχει ήδη παραταθεί με το άρθρο 3 του Ν. 4682/2020 (Α΄76), το άρθρο 28 του Ν. 4690/2020 (Α΄104) και το Ν. 4722/2020 (Α΄177), παρατείνεται έως την 30η Ιουνίου 2021.

5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν περιστατικών και αναφοράς προς το Σύλλογό μας από επιχειρήσεις του νησιού μας, ενημερώνουμε τα μέλη μας και μη ότι, ουδείς πέραν της γραμματέας του Συλλόγου μας, κ. Παπαμιχαήλ Αθηνάς δεν έχει αρμοδιότητα να εισπράξει μηνιαία συνδρομή από τα μέλη μας για λογαριασμό του Συλλόγου.

6) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η άδικη και απροσδόκητη απώλεια του εκλεκτού Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Ανδριανού Μιχάλαρου μας συγκλόνισε. Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας ευχήθηκαν θερμά συλλυπητήρια αλλά και να συνεχιστεί το τόσο αξιόλογο έργο του. Συγχαρητήρια επιστολή εστάλη για την εκλογή του νέου Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Γεωργίου Παπαμανώλη Ντόζα, ευχόμενοι πολλές επιτυχίες και ανοδική πορεία.

7) ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέο μέλος τους:

  • Πατάπη Φωτεινή (γενικό εμπόριο-δώρα-χαρτικά-απορρυπαντικά-ζωοτροφές “PATAPI SHOP”, Λ. Σαλαμίνος 62, τηλ.2104671026).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Ορσία Ραπαντζίκου

Ο Γ. Γραμματέας

Μπουραντάς Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *